Nieuwsbrief april 2021

Met deze nieuwsbrief wil het bestuur van de VvE Heinekenplein u informeren over (de voortgang van) actuele onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn.

Algemene ledenvergadering 2021

Ter herinnering de Algemene Ledenvergadering is dit jaar digitaal op donderdag 6 mei 2021 om 20.00uur.

Bestuursleden gezocht

Het bestuur van de Vereniging van Eigenaars Flatwoningen Heinekenplein is op zoek naar eigenaars die interesse hebben in een rol binnen het bestuur om zo meer betrokken te zijn bij het reilen en zeilen en het behoud van ons gezamenlijke gebouw.

Het bestuur vergadert gemiddeld 1 x per 2 maanden. De voertaal is Nederlands in woord en geschrift. Vraag vooral meer informatie over het bestuurslidmaatschap door contact op te nemen met Fred Salomon, voorzitter, of Annemarie Möhle, secretaris, via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ongenode gasten + vandalisme

Aangezien er de laatste tijd veel overlast en schade is, veroorzaakt door ongenode gasten, zijn de toegangsdeuren om 18.00uur in plaats van 20.00uur op slot.

Het bestuur vraagt u om geen ongenode gasten mee te laten lopen en de deur niet te openen zonder gecheckt te hebben wie voor de deur staat.

Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

 

Klusjesman

Mocht u een klusjesman voor in huis nodig hebben dan kunt u contact opnemen met Henk van Uchelen 06 11310276 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Download deze nieuwsbrief