Nieuwsbrief december 2020

Met deze nieuwsbrief wil het bestuur van de VvE Heinekenplein u informeren over (de voortgang van) actuele onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn.

Nieuwjaar

Het bestuur wenst u allen een goede jaarwisseling en een mooi en gezond 2021!

Spreekuur huismeester in entree aan Ferdinand Bolstraat

Van maandag 4 januari t/m vrijdag 8 januari houdt Eric van der Hoest, de nieuwe huismeester, met inachtneming van alle covid maatregelen spreekuur in de entree aan de Ferdinand Bolstraat. Bewoners kunnen tussen 10.00 en 12.00uur bij de huismeester terecht voor vragen, ideeën en suggesties m.b.t. het gebouw.

Eric van der Hoest is te bereiken via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch tussen 9:00 en 17:00 op +31 (0)6 49 99 47 69. Voor urgente zaken buiten werktijd verwijzen we u naar de telefoonnummers op het prikbord.

 

Geluidsoverlast door buren/ medebewoners

Het bestuur heeft de laatste weken veel klachten ontvangen van bewoners over geluidsoverlast door buren/ medebewoners. Het bestuur ziet toe op de zaken genoemd in artikel 11 van het huishoudelijk reglement en kan bij overtreding, na schriftelijke aanmaning, per gebeurtenis een boete in rekening brengen van ten hoogste €100,- onverminderd de mogelijkheden tot het vorderen van (wettelijke) schadevergoeding (zie artikel 16 Modelreglement) en het treffen van andere maatregelen. Binnen dit verband wordt ook gewezen op de artikelen 27 en 29 van het Modelreglement.

Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

 

Sigarettenpeuken en afval op luifel en op dak aan galerijzijde

Bijgaande foto’s tonen aan hoe onfatsoenlijk en asociaal enkele bewoners en gasten zijn. Deze van balkon/galerij weggegooide peuken (overtreding artikel 7b. van huishoudelijk reglement) veroorzaken brandgaten in de dakbedekking. Kosten van herstel en schoonmaak zullen op de veroorzakers worden verhaald. Dit is een voorbeeld, maar in het algemeen wordt er slordig omgegaan met het gebouw. Een verzoek aan allen om met respect om te gaan met de algemene ruimtes en bij beschadiging het bestuur of huismeester te informeren, zodat er actie ondernomen kan worden.

Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.


 Download deze nieuwsbrief