Nieuwsbrief december 2021

Met deze nieuwsbrief wil het bestuur van de VvE Heinekenplein u informeren over (de voortgang van) actuele onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn.

Melden van storingen/defecten bij afwezigheid huismeester

Wanneer de huismeester niet aanwezig/bereikbaar is, dient u bij storingen en defecten aan liften en/of deuren direct contact op te nemen met de desbetreffende leverancier om dit te melden. Zie telefoonnummers op mededelingenborden in de entrees.

Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

Overlast en vandalisme

Er is nog steeds overlast en vandalisme door ongenode gasten, dus wederom wees alert bij het opendoen van de deuren en laat ongenode gasten niet mee naar binnen lopen. Het bestuur verzoekt de bewoners bij overlast door deze gasten zelf ook de politie te bellen en een melding of aangifte te doen.

Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

Nieuwe technisch beheerder per 1 januari 2022

Het technisch beheer van de VvE gaat per 1 januari 2022 over van Bouwbeheer Boshuizen naar Falcon VvE Management. Voor het melden van een reparatieverzoek dient u een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met 020-6159898.

Commissie verduurzaming en Feestcommissie

Dank allen die enthousiast gereageerd hebben op de oproep in de nieuwsbrief van oktober om deel te nemen aan de commissie verduurzaming en feestcommissie. Wie nog interesse heeft kan zich melden door sturen van mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tijdens de ALV 2022 komt de samenstelling van de commissie en het voorstel van de te reserveren budgetten hiervoor ter goedkeuring op de agenda van de ALV.

Bestuursleden gezocht

Het bestuur van de Vereniging van Eigenaars Flatwoningen Heinekenplein is naarstig op zoek naar eigenaars die interesse hebben in een rol binnen het bestuur om zo meer betrokken te zijn bij het reilen en zeilen en het behoud van ons gezamenlijke gebouw.

Het bestuur vergadert gemiddeld 1 x per 2 maanden. De voertaal is Nederlands in woord en geschrift. Vraag vooral meer informatie over het bestuurslidmaatschap door contact op te nemen met Fred Salomon, voorzitter, via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Algemene ledenvergadering 19 mei 2022

De Algemene Ledenvergadering (ALV) 2022 wordt gehouden op donderdag 19 mei 2022, om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Locatie: Heineken Experience. In het geval dit niet mogelijk is vanwege de situatie rondom corona, dan wordt de vergadering online georganiseerd.

Ter herinnering rookmelders verplicht vanaf 2022

Per 1 juli 2022 zal de verplichting in gaan dat in bestaande woningen rookmelders op batterij (moeten minimaal 10 jaar mee kunnen gaan) aangebracht moeten worden. De rookmelders moeten in de verkeersruimten geplaatst gaan worden van de woningen (de gangen op elke verdieping). De installatie van de rookmelder moet conform NEN 2535 uitgevoerd worden. Concreet voor de eigenaren geldt dat in de verkeersruimte van het appartement een rookmelder geplaatst moet zijn. Deze nieuwe regelgeving is de verantwoordelijkheid van de individueel eigenaar en niet van de VvE.

 

Tot slot en ondanks de huidige corona-situatie wenst het bestuur u allen een mooie feestelijke maand toe en alvast een goed en gezond Nieuwjaar!

Download deze nieuwsbrief