Nieuwsbrief Juli 2019

Met deze nieuwsbrief van Juli 2019 wil het bestuur van de VvE Heinekenplein u informeren over (de voortgang van) actuele onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn.

Onderhoud en schoonmaak gebouw

Ons gebouw is zeer onderhoudsgevoelig en door de jaren heen stijgen de kosten voor onderhoud en schoonmaak, die doorberekend worden in de servicekosten. Als bestuur willen wij een beroep doen op uw eigen verantwoordelijkheid. Bijvoorbeeld inpandige ramen en kozijnen kunt u zelf af en toe schoonmaken en daarmee voorkomen dat houtrot in de kozijnen ontstaat. Qua schoonmaak kunt u, wanneer bijvoorbeeld met lekkende vuilniszakken gelopen wordt, dit zelf opruimen, zodat galerij en lift prettig blijven ruiken voor de andere gebruikers. Dit geldt ook voor gebroken flessen en potten en rond de feestdagen aan het einde van jaar voor het opruimen van dennennaalden van kerstbomen.
Daarnaast kan een ongelukje ons allemaal overkomen dus mocht iets stuk gaan (laatst de reling in een van de liften) kunt u dit melden door een bericht te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zorgt het bestuur voor de reparatie hiervan. Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

Verbouwen

Bent u van plan te gaan verbouwen van met name sanitaire ruimte en keuken, neem dan contact op met het technisch beheer, Bouwbeheer Boshuizen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een kort advies. Het kan zijn dat bouwkundige verbeteringen kunnen worden toegepast met betrekking tot waterleidingen die (water) schade in de toekomst kan voorkomen.

Groot liftonderhoud

Zoals u heeft gelezen in de notulen van de ALV van 16 mei 2019 staat groot liftonderhoud ingepland. Bijgaand informeren wij u over de planning:
Start van de werkzaamheden is op maandag 14 oktober 2019. De werkzaamheden zijn volgens planning gereed op 5 november 2019.
Tijdens de werkzaamheden is de liftinstallatie waaraan werkzaamheden worden uitgevoerd voor de gebruikers tijdens werktijd niet beschikbaar. Uiteraard wordt
Datum
juli 2019
Nieuwsbrief VvE Heinekenplein
2
niet aan alle liftinstallaties tegelijk gewerkt en blijft dus altijd minimaal 1 liftinstallatie in gebruik.
De liftinstallatie waaraan gewerkt wordt is op werkdagen van 08:00 – 17:00 uur buiten gebruik. Na 17:00 uur is de liftinstallatie voor de gebruikers tot de volgende ochtend 08:00 uur te gebruiken.
De werkzaamheden aan de liften vallen samen met de verbouwing en verfraaiing van de entrées. Nadere informatie over de planning hiervan volgt via berichten in de vitrines en via mail.
Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

Airco

Voor het plaatsen van een airco is een protocol vastgesteld. Dit protocol is terug te vinden onder “meest gestelde vragen” op de website www.vve-heinekenplein.nl en op www.newomij.nl/beheeronline/.

Technische Commissie

Ter informatie in de ALV van mei jl. is een Technische Commissie benoemd bestaande uit de leden Thomas Oomen en Jan Bakker en bestuurslid Technische zaken Boud van der Huls.
De commissie komt periodiek bijeen, loopt dan een ronde om te zien welke aandachtspunten er wellicht zijn m.b.t. onderhoud en schoonmaak van ons gebouw. De commissie kwam voor het eerst bijeen op 18 juni en heeft m.n. advies uitgebracht m.b.t. schoonmaak en verlichting.

Download deze nieuwsbrief in PDF


www.vve-heinekenplein.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.