Nieuwsbrief juli 2020

Met deze nieuwsbrief wil het bestuur van de VvE Heinekenplein u informeren over (de voortgang van) actuele onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn.

 

Algemene ledenvergadering 2020

De Algemene Ledenvergadering (ALV) 2020 is i.v.m. de RIVM maatregelen door corona/COVID-19 verplaatst naar donderdag 1 oktober 2020 om 20.00uur in ’t Koelschip van de Heineken Experience. Maximaal kunnen er 22 leden fysiek deelnemen aan deze vergadering. Wanneer u voornemens bent naar de ALV vergadering te komen, verzoekt het bestuur u een bericht van aanwezigheid te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of anders het machtiging/stemformulier ingevuld te mailen aan dit adres of te deponeren in een van de VvE brievenbussen in de entrees. De stukken heeft u per mail ontvangen van de heer D. Feenstra van Newomij d.d. 5 mei 2020.

Stenengooi incident

In juni zijn er stenen gegooid vanaf het complex naar het terras van Barça. Gelukkig is niemand geraakt, maar was dit wel gebeurd dan zouden de gevolgen groot geweest zijn. De politie is een onderzoek gestart naar de mogelijke daders. Dit is een kwalijke zaak en via deze nieuwsbrief vraagt het bestuur u extra op te letten. Bij een volgende keer moet 112 gebeld worden.

Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

Ongenode gasten

N.a.v. bovenstaand incident vraagt het bestuur u nogmaals extra op te letten dat u niemand binnen laat die hier niet thuis hoort. Check of de entreedeuren goed gesloten zijn voor u de lift in stapt. Elkaar hierop aanspreken werkt vaak het beste. Geef insluipers geen kans.

Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

Brandveiligheid werkzaamheden

Aanvang van de werkzaamheden brandveiligheid staat gepland voor week 34 (17 augustus 2020) en hebben een doorlooptijd van ongeveer 8 weken. De planning zal gestuurd worden rond week 31 (27 juli 2020). Voor de werkzaamheden in de woning dient deze op de geplande dag toegankelijk te zijn. Als de eigenaar/bewoner op deze dag niet aanwezig kan zijn, is het van belang familie, vrienden, buren of eventueel huismeester in te schakelen zodat toegang tot de woning gefaciliteerd kan worden.

Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk (uitpandig) is ingepland voor vroege voorjaar 2021. Verdere informatie over planning volgt t.z.t.

Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

Parkeerplekken

Eigenaars/bewoners met een parkeerplek in de Dirk v.d. Broek garage zijn door gemeente geïnformeerd dat zij per 1 juli 2020 kunnen parkeren in de Albert Cuyp garage. Bij bezwaar kan hiervoor de gemeente aangeschreven worden. Het bestuur van de VvE kan hierin niets betekenen.

Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

 

Download deze nieuwsbrief