Nieuwsbrief november 2020

Met deze nieuwsbrief wil het bestuur van de VvE Heinekenplein u informeren over (de voortgang van) actuele onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn.

 

Nieuwe huismeester

Het bestuur is verheugd u te kunnen informeren dat Eric van der Hoest per 24 november 2020 de nieuwe huismeester wordt. Eric heeft jarenlang in de IT sector gewerkt en recent in de horeca en evenementen business. Rustig, sociaal en flexibel zijn een aantal van zijn karaktereigenschappen en hij vindt het leuk om een functie te bekleden waarbij contact met mensen en het helpen van mensen een belangrijke rol spelen. Een gezamenlijke introductie wordt vanwege de corona perikelen belemmerd, maar Eric zal de eerste tijd proberen vaste uren in het complex aanwezig te zijn, zodat bewoners persoonlijk kennis kunnen maken. De contact gegevens van Eric zijn: mobiel: 06-499 947 69 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het bestuur wenst Eric namens alle leden van de VvE en bewoners veel succes en plezier in zijn nieuwe functie.

Afscheid Thomas Deelen

Een gezamenlijk afscheid nemen van Thomas Deelen is helaas niet mogelijk vanwege de corona-perikelen, echter op vrijdag 27 november in de middag is Thomas in de entree aan de Ferdinand Bolstraat aanwezig, zodat persoonlijk gedag gezegd kan worden, uiteraard moeten dan de geldende RIVM maatregelen gerespecteerd worden. Als dank voor de jarenlange inzet van Thomas zal het bestuur namens alle leden van de VvE een financiële bijdrage verzorgen voor een nieuwe elektrische fiets. Indien u als bewoner hier nog apart aan wilt bijdragen kan dat d.m.v. een storting voor 1 december 2020 via het VvE bankrekeningnummer IBAN NL89 ABNA 0580 1592 56 t.n.v. 756 VVE Marie Heinekenplein o.v.v. “bijdrage afscheidscadeau Thomas Deelen”.

 

Vandalisme door ongenode gasten

N.a.v. diverse ernstige incidenten de afgelopen tijd vraagt het bestuur u nogmaals extra op te letten dat u niemand binnen laat die hier niet thuis hoort. Marco van Bruggen, onze buurtregisseur, gaat zorgen voor extra aandacht en toezicht. Daarnaast verzoekt hij de bewoners bij het opmerken van ongenode gasten en overlast direct een melding te doen bij de site van de gemeente (https://meldingen.amsterdam.nl/incident/beschrijf) of telefonisch via 14020 of 0900 8844.

Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

 

Verbouwingen

Het bestuur vraagt nogmaals uw aandacht voor het volgende. Bent u van plan te gaan verbouwen van met name sanitaire ruimte en keuken, neem dan contact op met het technisch beheer, Bouwbeheer Boshuizen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een kort advies. Het kan zijn dat er bouwkundige verbeteringen kunnen worden toegepast met betrekking tot waterleidingen die (water)schade in de toekomst kan voorkomen.

 

Download deze nieuwsbrief