Nieuwsbrief oktober 2020

Met deze nieuwsbrief wil het bestuur van de VvE Heinekenplein u informeren over (de voortgang van) actuele onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn.

Huismeester

Het bestuur informeert u hierbij dat het contract met onze huismeester Thomas Deelen op 1 december a.s. afloopt. In verband hiermee is het bestuur op zoek gegaan naar een vervanger. Daartoe zijn diverse uitzendbureaus benaderd en zijn er met een aantal kandidaten gesprekken gevoerd. Wij verwachten op korte termijn in de opvolging van Thomas te voorzien. Het bestuur heeft grote waardering voor de wijze waarop Thomas aan zijn functie invulling heeft gegeven. Wij weten dat veel eigenaren deze mening delen en het betreuren dat hij zijn functie moet neerleggen. Het bestuur is nagegaan of de overeenkomst met Thomas kan worden verlengd. Thomas is voornemens om vanaf 1 december voornamelijk in zijn huis in Friesland te verblijven en zou zijn functie slechts op afstand kunnen vervullen. Dit achten wij niet wenselijk omdat wij menen dat een huismeester (het woord zegt het al) elke werkdag een aantal uren in het appartementencomplex aanwezig moet zijn. Wij hebben met Thomas deze kwestie besproken en hij heeft begrip getoond voor onze beslissing.

Als dank voor de jarenlange inzet van Thomas, is het bestuur voornemens om Thomas een financiële bijdrage te geven voor een nieuwe elektrische fiets. Indien u als bewoner hier nog apart aan wilt bijdragen kan dat d.m.v. een storting voor 1 december 2020 via het VvE bankrekeningnummer IBAN NL89 ABNA 0580 1592 56 t.n.v. 756 VVE Marie Heinekenplein o.v.v. “bijdrage afscheidscadeau Thomas Deelen”. Vanwege de corona-perikelen wordt gezamenlijk afscheid nemen van Thomas belemmerd, u kunt zelf afscheid nemen als Thomas in het complex is. Wij hopen u hiermee voldoende op de hoogte te hebben gesteld en vertrouwen op uw begrip.

Ongenode gasten

N.a.v. diverse incidenten de afgelopen tijd vraagt het bestuur u nogmaals extra op te letten dat u niemand binnen laat die hier niet thuis hoort. Check of de entreedeuren goed gesloten zijn voor u de lift in stapt. Elkaar hierop aanspreken werkt vaak het beste. Geef insluipers geen kans.

Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

Verbouwingen

Het bestuur vraagt nogmaals uw aandacht voor het volgende. Bent u van plan te gaan verbouwen van met name sanitaire ruimte en keuken, neem dan contact op met het technisch beheer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

voor een kort advies. Het kan zijn dat er bouwkundige verbeteringen kunnen worden toegepast met betrekking tot waterleidingen die (water)schade in de toekomst kan voorkomen.

 Download deze nieuwsbrief