Nieuwsbrief oktober 2021

 Met deze nieuwsbrief wil het bestuur van de VvE Heinekenplein u informeren over (de voortgang van) actuele onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn.

 

Overlast en vandalisme

Er is nog steeds overlast en vandalisme door ongenode gasten. Het bestuur verzoekt de bewoners bij overlast door deze gasten zelf ook de politie te bellen op 0900-8844 en een melding of aangifte te doen.

Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

Verdwenen/gestolen postpakketten

Gestolen postpakketten door indringers. Bestuur adviseert de bewoners een klacht neer te leggen bij de bezorger en wederom alert te zijn ongenode gasten niet mee naar binnen te laten lopen. Een andere suggestie is om de bestelling af te laten leveren bij een afhaalpunt.

Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

Vergroening/verduurzaming dak

Bestuur vraagt u om mee te denken over ideeën voor vergroening en verduurzaming van het dak, wanneer dit vervangen gaat worden. Uw suggesties zijn van harte welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Feestcommissie

Wie van de bewoners wil meewerken aan oprichting van een feestcommissie voor bijvoorbeeld het organiseren van nieuwjaarsbijeenkomst en/of zomerborrel om meer verbinding en betrokkenheid te creëren. Mocht u dit leuk vinden, dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

Bestuursleden gezocht

Het bestuur van de Vereniging van Eigenaars Flatwoningen Heinekenplein is op zoek naar eigenaars die interesse hebben in een rol binnen het bestuur om zo meer betrokken te zijn bij het reilen en zeilen en het behoud van ons gezamenlijke gebouw.

Het bestuur vergadert gemiddeld 1 x per 2 maanden. De voertaal is Nederlands in woord en geschrift. Vraag vooral meer informatie over het bestuurslidmaatschap door contact op te nemen met Fred Salomon, voorzitter, via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Download deze nieuwsbrief