Nieuwsbrief September 2019

Met deze nieuwsbrief van September 2019 wil het bestuur van de VvE Heinekenplein u informeren over (de voortgang van) actuele onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn.

Short stay

Het bestuur attendeert u nogmaals dat short stay zoals AirBNB te allen tijde niet is toegestaan. De eerste boete à €6.000,- is geïnd. Mocht u short stay vermoeden informeert u ons dan per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het bestuur gaat hier gepast mee om en zal na nader onderzoek en bevestiging actie ondernemen.
Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

Renovatie entrees

Bij huidige planning gaat de renovatie van de entrees van start op maandag 30 september. De werkzaamheden zullen ca. 6 weken duren. De entrees zullen op een enkel moment na gewoon toegankelijk blijven. Mocht dat een moment niet zo zijn dan wordt dat bijtijds aangekondigd en wordt u verwezen naar de andere entree. De plafonds in de entrees worden al een week eerder (gedeeltelijk) geopend i.v.m. installatiewerkzaamheden voorafgaand aan de renovatie.
Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

Groot liftonderhoud

Vanaf 14 oktober vindt groot liftonderhoud plaats aan de 3 liftinstallaties. Deze werkzaamheden gaan ca. 3 weken duren. Uiteraard zal op enig moment nooit meer dan 1 lift uit roulatie zijn. Wanneer de lift in de kleine entree uit roulatie gaat, zullen bewoners die normaal gesproken van deze lift gebruik maken, gebruik kunnen maken van de liften in de grote entree.
De werkzaamheden aan de entrees en aan de liftinstallaties vinden tegelijkertijd plaats maar hinderen elkaar niet. Om de coördinatie van de werkzaamheden optimaal af te stemmen, vindt op 11 september een afstemmend overleg plaats met alle partijen, uiteraard inclusief bestuurslid Boud, schoonmaker Mohamed en huismeester Thomas.
De werkzaamheden vinden tegelijkertijd plaats omdat de renovatie van de entrees een kwartaal moest worden uitgesteld.

Omdat de werkzaamheden elkaar niet hinderen en liftonderhoud echt nodig is, is ervoor gekozen de planning van het groot liftonderhoud te handhaven.
Wijs ook uw huurders alstublieft hierop.

Technische Commissie

De in de ALV van mei jl. in het leven geroepen Technische Commissie (leden Jan Bakker, Thomas Oomen, en bestuurslid Boud van der Huls) komt op 15 oktober weer bijeen o.a. om ook vanuit de commissie de dan inmiddels lopende werkzaamheden te volgen.
De Technische Commissie heeft als hoofdtaak om het gebouw periodiek te verkennen op aspecten van schoonmaak en onderhoud die aandacht vergen en daarover advies uit te brengen aan bestuur en huismeester.
De vorige bijeenkomst heeft m.n. geleid tot enkele reparaties aan verlichting en aanpassing van het schoonmaakrooster van Mohamed.

Download deze nieuwsbrief in PDF


www.vve-heinekenplein.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.