Nieuwsbrief september 2021

Met deze nieuwsbrief wil het bestuur van de VvE Heinekenplein u informeren over (de voortgang van) actuele onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn.

Rookmelders verplicht vanaf 2022

Per 1 juli 2022 zal de verplichting in gaan dat in bestaande woningen rookmelders op batterij (moeten minimaal 10 jaar mee kunnen gaan) aangebracht moeten worden. De rookmelders moeten in de verkeersruimten geplaatst gaan worden van de woningen (de gangen op elke verdieping). De installatie van de rookmelder moet conform NEN 2535 uitgevoerd worden. Concreet voor de eigenaren geldt dat in de verkeersruimte van het appartement een rookmelder geplaatst moet zijn. Deze nieuwe regelgeving is de verantwoordelijkheid van de individueel eigenaar en niet van de VvE.

Fietsen en andere objecten in gemeenschappelijke ruimtes

Zoals u weet is het niet toegestaan fietsen of andere objecten in onze algemene ruimtes te plaatsen. Dit is in het belang van uw veiligheid bij calamiteiten. Het bestuur verzoekt u nogmaals er voor zorg te dragen dat u geen fietsen of andere zaken in de gemeenschappelijke ruimtes laat staan, zodat het bestuur niet hoeft in te grijpen.

Vervolg opschonen fietsenrek in kelder

N.a.v. de ballonnen actie op de fietsen in het fietsenrek in de kelder afgelopen maart, gaat Eric, de huismeester, per 1 september de fietsen in het rek mét ballon verplaatsen naar de 12e verdieping. U kunt contact opnemen met Eric als u uw fiets terug wenst. Wanneer niemand zich meldt zullen deze fietsen per januari 2022 naar het fietsdepot gaan.

Bestuursleden gezocht

Het bestuur van de Vereniging van Eigenaars Flatwoningen Heinekenplein is op zoek naar eigenaars die interesse hebben in een rol binnen het bestuur om zo meer betrokken te zijn bij het reilen en zeilen en het behoud van ons gezamenlijke gebouw.

Het bestuur vergadert gemiddeld 1 x per 2 maanden. De voertaal is Nederlands in woord en geschrift. Vraag vooral meer informatie over het bestuurslidmaatschap door contact op te nemen met Fred Salomon, voorzitter, of Annemarie Möhle, secretaris, via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Download deze nieuwsbrief